Profilbeklædning

Få jeres firmalogo på tøjet og skab en god holdånd, samtidig med at jeres firma brandes udadtil.
Hos Poul Holm Sport har vi mange års erfaring med profilbeklædning, til alle typer virksomheder. Vi har specialiseret os i tryk på mange typer beklædning og kan levere tøj til din virksomhed, som vil give dine medarbejdere et professionelt udseende, samtidig med at de er iført komfortabelt og sikkert arbejdstøj.
Profilbeklædning

Profilbeklædning med stor komfort & høj kvalitet

Der er mange gode grunde til at vælge profilbeklædning til dine medarbejdere.

Måske har I allerede arbejdstøj, men ønsker at opgradere til noget bedre, eller også har I netop besluttet at give medarbejderne ensartet arbejdstøj. Uanset hvilken branche I arbejder i, kan vi hjælpe med at finde det rette tøj.

Vi tilbyder desuden også tryk på firmatøj, som mange af vores kunder gør brug af. Er du eksempelvis en del af et entreprenørfirma, eller har egen restaurant, så kan det være en fordel med firmalogo på tøjet. Det er med til at give fællesskabsfølelse og samtidig viser det tydeligt hvor dine medarbejdere kommer fra. Kontakt os og aftal nærmere, hvis du ønsker personligt tilpasset tryk på firmatøj.

Z
Arbejdstøj
Z
Bukser
Z
Shorts
Z
T-shirts
Z
Poloshirts
Z
Sweatshirts
Z
Skjorter
Z
Overtøj
Z
Sikkerhedstøj + sko
Z
Forklæder
Z
Kokkehuer
Z
Accessories
Gå på opdagelse i vores store udvalg af profilbeklædning

Kentour

Mærket tilbyder arbejdstøj til service, pleje, hospital og klinik, som opfylder alle krav til hygiejne og er både komfortabelt og praktisk.

» Se udvalg i katalog

» Lav et sæt med mix & match

Elka Denim

Denim blev oprindeligt brugt som arbejdstøj og nu fås det også i et vandtæt materiale, fra Elka Denim. Moderne og slidstærkt arbejdstøj.

Mascot

Mascot leverer et bredt udvalg af arbejdstøj, både til håndværkere der har brug for slidstærkt tøj og til kontormedarbejdere, som skal se professionelle ud på kontoret.

Se udvalg i katalog:
» MASCOT® UNIQUE
» MASCOT® SAFE
» MASCOT® A World of Styles

James & Nicholson - arbejdstøj

Praktisk og slidstærkt arbejdstøj, med sans for detaljen. Perfekt til både koldere og varmere dage, i arbejdsmiljøer inde og ude.

» Se udvalg i katalog

Elka Ripstop

Funktionelt og vandtæt arbejdstøj, som fungerer i alt slags vejr. Mærket har leveret arbejdstøj der modstår det ekstreme lige siden 1958.

» Se udvalg i katalog

ID Identity

Mærket er specialiseret i Corporate Wear, som klæder virksomheder godt på i kontormiljøer. Funktionalitet, kvalitet og godt design er nøgleord for ID Identity.

» Se udvalg i katalog

Elka Cleaning

Med Elka Cleaning får du vandtæt rengøringstøj som beskytter medarbejderen i våde arbejdsomgivelser.

Projob

Svensk mærke som leverer kvalitets arbejds- og sikkerhedstøj, særligt til håndværkerfag, hvor tøjet skal være vejrbestandigt, eller endda brandhæmmende.

» Se udvalg i katalog

Sika Footwear

Sika leverer sikkerhedssko og arbejdssko til alle brancher, lige fra sundhedssektoren, transportindustrien og til byggeri og håndværk. Stærke på komfort, sikkerhed og slidstyrke.

» Se udvalg i katalog

Profilbeklædning til dine medarbejdere

Vi leverer professionel profilbeklædning til alt fra kontoransatte, til medarbejdere i restaurationsbranchen og håndværkere, som har brug for slidstærkt arbejdstøj. Skal din personaleforening eller firmaets idrætsforening have nyt tøj, så kan vi også hjælpe med dette. Vi har over 135 års erfaring med at levere sportsudstyr og vil altid sørge for, at du får den bedste kvalitet.

Vi sørger for at dine medarbejdere ser professionelle ud, uanset om det er på arbejdet, eller når I er på banen til firmafodbold.

Profilbeklædning

Spørgsmål og svar

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad er profilbeklædning?

Profilbeklædning er betegnelsen for tøj til virksomheder. Hos Poul Holm Sport klæder vi dig og din virksomhed på til alle anledninger.

Hvad er profilbeklædning med logo?

Du har mulighed for at løfte dit brand og få profilbeklædning både på arbejdspladsen og på gaden. Vi trykker desuden med personlige logoer.
Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.