Tekstiltryk

Tekstiltryk kan bruges til mange forskellige formål, både til professionel brug og privat brug.
Det kan f.eks. være tekstiltryk til arbejdstøj, logotryk på din lokale klubs sportstøj, tryk på studietrøjer, trykt på en t-shirt, eller måske dit helt eget design. Uanset hvilket tekstiltryk du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig hos Poul Holm Sport.

Med vores helt eget trykkeri, er vi yderst fleksible med hurtig omstilling og hurtige leverancer. Det betyder at vi altid kan give dig den bedste service og hurtig levering.

Tekstiltryk

Vi er eksperter i tekstiltryk på tøj

Der er mange gode grunde til at vælge profilbeklædning til dine medarbejdere.
Hos Poul Holm Sport er vi eksperter i tekstiltryk og vi kan lave tryk til ethvert formål. Der er mange muligheder med print på tøj og det kan både være med til at sætte et personlig præg på tøjet, eller give et professionelt billede udadtil, f.eks. med firmalogo.

Har du en helt speciel idé til noget print på tøj, så hjælper vi dig gerne med at føre den ud i livet. Du kan altid kontakte os med din forespørgsel, så hjælper vi med at nå frem til det bedste resultat. Vores tryk på tøj er i høj kvalitet og laves på vores eget trykkeri. Derfor tør vi godt garantere, at vores tekstiltryk vil være yderst slidstærke.

Du kan blandt andet få tekstiltryk på

Tekstiltryk

Firmatøj

Med tekstiltryk på firmatøj kan du sørge for, at dine medarbejdere har et ensartet udtryk samtidig med, at det skaber fællesskabsfølelse. Desuden er tekstiltryk altid en god idé, da det giver dig mulighed for at skabe synlighed omkring din virksomhed, med et logo trykt på firmatøjet.
Tekstiltryk

Sportstøj

Tekstiltryk på sportstøj kan blandt andet være en fordel hvis du er en del af en sportsklub, eller mangler nyt tøj til børnenes lokale idrætsforening. Vi kan leverer tøjet med det ønskede tryk, eksempelvis klublogo, numre og navne og vi tilbyder også hele pakker, så du kan bestille til hele holdet på en gang.
Tekstiltryk

Tøj

Tekstilprint kan laves på alle slags tøj og hvis du har en specifikt tryk i tankerne kan vi løse opgaven for dig. Du kan både få lavet print på dit eget tøj, eller bestille tøjet gennem os. Gå på opdagelse i vores kataloger og find det ønskede tøj. Derefter kontakter du os med dine ønsker for print, så vender vi tilbage med et tilbud til dig. Vi leverer hurtigt og kan lave næsten hvad som helst inden for tekstiltryk.

Spørgsmål og svar

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad er tekstiltryk?

Tekstiltryk betyder at man tilføre tøjet et mønster eller et design.

Hos Poul Holm Sport påfører vi på forhånd et allerede defineret mønster eller design, på det ønskede tøj vi har i vores sortiment.

Hvor kan jeg bestille tekstiltryk?

Du har mulighed for at bestille tekstiltryk hos Poul Holm Sport, og vi står glædeligt til rådighed til råd og vejledning. Kontakt os i dag.

Er tekstiltryk det samme som tryk på stof?

Definitionen på tekstiltryk og tryk på tøj er i bund og grund det samme.
Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.