Tryk på sportstøj

Få tryk på sportstøj

Hos Poul Holm Sport kan du bestille tryk på sportstøj, til alt fra t-shirts, sportsbukser, sweatshirts, veste eller løbetøj. Med tryk på sportstøjet bliver det muligt at fremhæve netop dit teams særlige logo, så I står frem på banen når I spiller kamp.
Tryk på sportstøj
Hvad enten I er en lokal løbeklub, et professionelt fodboldhold, eller en gruppe af amatørtrænere med en god holdånd, kan tryk på sportstøj være noget for jer. Med matchende sportstøj vil I understrege det gode fællesskab, samtidig med, at I kan adskille jer fra hinanden på banen. Dette kan f.eks. gøres med individuelle numre, eller måske navne på jeres sportstøj. Samtidig kan I med logo tryk på sportstøj, vise hvem I er som hold.
Z
Det bliver muligt at fremhæve navn, team og spillernummer
Z
Tryk på tøjet skaber sammenhold og teamgeist
Z
Dit hold fremhæves og bliver genkendelige på banen
Z
Du kan brande dit hold med jeres helt personlige logo

Sådan bestiller du tryk på sportstøj

Hos os kan du bestille tryk på sportstøj fra mange populære mærker. Vi fører f.eks. Craft, Hummel og Select spilletøj, som alt sammen er tøj i god kvalitet, som kan hjælpe jer til sejr på banen. Hos os kan I både bestille enkelte beklædningsdele eller hele holdsæt, til både børn og voksne.

Følg links herunder for at se de forskellige priser. Når du har valgt de ønskede varer, skal du blot kontakte os via mail eller telefon, for at aftale nærmere omkring de ønskede tryk.

Få tryk på sportstøj fra populære mærker

Tryk på sportstøj